Kollektivtilbud

Buss og trikk til og fra Byåsen vgs

I Trondheimsområdet er AtB den fremste aktøren for kollektivtransport. Kollektivtilbudet i byen omfatter i hovedsak buss og trikk. 

AtB tilbyr en egen app-tjeneste, "AtB", hvor biletter kan kjøpes og lastes ned direkte i appen. I appen kan du enkelt planlegge reisen og finne avganger i sanntid. *Alle deltagere vil motta et armbånd som gyldig 7-dagersbillett. Armbåndet er gyldig som bussbillett (+ trikk). PS! Armbåndet kontrolleres også ved inngangen til Byåsen vgs. Se infoskriv for mer info om hloll2023-armbåndet.

Det er gode bussforbindelser til og fra Byåsen vgs. Bylinje 3 Lohove-sentrum-Hallset (metrobuss) har stort sett avganger hvert 10. minutt. I tillegg går bylinje 23 Sandmoen-Flatåsen-Hallset (buss) forbi skolen hvert 20. minutt utenfor rushtiden, noe oftere i rushtiden. Begge bylinjene stopper ved Hallset, som er skolens nærmeste bussholdeplass.

Det er også flere andre bylinjer i nærområdet, men som ikke kjører like forbi skolen. Bylinje 11 Risvollan-sentrum-Stavset (buss) er mye brukt av "byåsinger" som skal til og fra byen. I tillegg går byinje 9 St. Olavs gate-Lian (trikk, "Gråkallbanen") fra Munkvoll stasjon, en 5-7 min spassertur fra Byåsen vgs. Trikken går som regel hvert kvarter i ukedagene (inkl. lørdager), og i ukedagene hver halvtime tidlig om morgenen og på kvelden + søndager.

Mer informasjon om kollektivtilbudet i Trondheim kan du finne på AtB sine nettsider eller ved å laste ned AtB-appen på din mobil. 

Buss ved ankomst 

Det vil kunne bli organisert felles henting med buss for klubber/kretser som reiser med tog eller fly, men da på kretsens/klubbens regning. Vi ber også den enkelte klubb/krets på forhånd om å avtale forventet ankomst med arrangøren. Venligst ta kontakt med hovedansvarlig for mer informasjon.

Transport under arrangementet

Utøverne vil under arrangementet benytte både buss og trikk til og fra konkurranser/trening/aktiviteter. Transport vil bli organisert av arrangøren. Nærmeste holdeplass for trikk er Munkvoll stasjon, mens nærmeste holdeplass for buss er Hallset (se oversiktskart).