Sponsorer

SpareBank1 1 SMN er Midt-Norges ledende finanskonsern og tilbyr tjenester innen bank, regnskap og eiendomsmegling. Hovedkontoret ligger i Trondheim. I 2023 feirer konsernet 200 år.

REMA 1000 er lavpriskjeden hvor sluttsummen på kassalappen teller. Kjeden ble dannet i 1979, og består i dag av dagligvareforretninger i Norge og i Danmark. 

Grilstad AS startet som spekepølsefabrikk i Trondheim i 1957, og er i dag en av Norges største produsenter av kjøttprodukter. Konsernet leverer kjøttvarer både til dagligvaremarkedet og til storkjøkken i hele Norge. 

SinkabergHansen er et hel-integrert sjømatselskap med anlegg på kysten av Trøndelag og Helgeland.

Måsøval AS er en pionér innen norsk havbruk. Selskapet eier, drifter og utvikler en lang rekke virksomheter innen havbruksnæringen. Hovedkontoret ligger på Frøya.

Nidar ble etablert i 1912 som trøndersk bedrift, med fabrikk i Trondheim. De er fortsatt et av Norges største sjokolade- og godterimerker, mange av dem med en lang og rik historie.

Valberg Slektsgård er en gård med virksomhet på Frosta, som blant annet tilbyr ekte trøndersk gjestfrihet i stemningsfulle omgivelser. 

Samarbeidspartnere

Dovre Entreprenør AS ble stiftet i 1962. Bedriften tilbyr tjenester blant annet innen bygg og anlegg. Hovedsponsor av Byåsen Ils o-avdeling.

Trøndelag fylkeskommune ble opprettet høsten 2017 i forbindelse med sammenslåingen av Nord- og Sør-Trøndelag fra 1. januar 2018. Byåsen IL og fylkeskommunen har inngått avtale om inkvartering på Byåsen vgs.

AtB er et mobilitetsselskap med ansvar for mesteparten av kollektivtrafikken i Trøndelag, som buss, ferje og hurtigbåt.

DMMH ble grunnlagt i 1947, og er den eneste høgskolen i landet med barnehagelærere som hovedoppgave. Høgskolen jobber aktivt for å ivareta barns behov og rettigheter, samt å synliggjøre barns perspektiver i samfunnet.

Sponsorer NOF


Škoda Auto a.s. har vært generalsponsor for Norges Orienteringsforbund siden januar 2022.
NONAME er Norges Orienteringsforbund sin hovedsponsor. Den finske bedriften selger sportsbekledning for utøvere og klubber. 

Følg oss

InstagramFacebookYouTube
© 2023