Overnatting

Under Hovedløpet & O-landsleir 2023 vil innkvartering og overnatting finne sted på Byåsen videregående skole (Byåsen vgs). 

For overnatting på treningssamlinger henvises det til avtalen Norsk Orientering har med Nordic Choice Hotels. Det finnes flere valgmuligheter i byen, følg link for booking. Dessuten er det også mulig å spørre o-venner i Trondheim om du får komme på besøk :-) 

*Løpere og ledere må under hele oppholdet bære armbåndet sitt for å komme inn på skolen. Dette for å hindre at uvedkommende tar seg inn i skolebygget. Se infoskriv for mer info om hloll2023-armbåndet.

Byåsen vgs

Byåsen vgs ligger på Hallset i bydelen Byåsen i Trondheim. Skolen ligger om lag 6,5 km vest for Trondheim sentrum i landlige omgivelser med store friområder, og den huser i overkant av 1000 elever fordelt på fem ulike studieretninger innenfor yrkesfag og studieforbedrende. Skolen stod ferdig i 2005.

Skoleanlegget rommer i tillegg til ulike undervisningsrom også bydelsfunksjoner som bibliotek og treningssenter. Som en del av opplæringen har skolen også auditorium, idrettshall, bilverksted, laboratorium, kjøkken mv. Skolen har også en større kantine sentralt i bygget, som under arrangementet vil fungere som matsal. 

Ordensregler

For å sikre et best mulig opphold under HL/OLL 2023, har arrangøren laget noen enkle "kjøreregler" som vi alle oppfordres til å følge. Ordensreglene ligger ute i Eventor.